Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Probleme salariale și la BCM U Pitești? UPDATE

Bogdan Isailă, David Istrate

Bogdan Isailă, David Istrate
20.06.2019

Probleme salariale și la BCM U Pitești? UPDATE

daniel bailey salarii bcm u pitesti

BCM U Pitești este restantă la plata salariilor către jucătorii care au evoluat în Trivale în sezonul 2018/2019. Cel mai vocal dintre aceștia a fost Daniel Bailey, jucător cooptat în lotul argeșenilor în partea secundă a campionatului.


UPDATE, ora 12:00 După publicarea acestui articol, Daniel Bailey a intervenit pe facebook și a spus că informația este eronată și apoi a șters postarea de pe contul său de twitter. 

 


 

Sportivul american a avut o postare pe Twitter prin care se plânge că încă nu și-a primit banii.

„Îmi păstrez speranța și îmi verific contul bancar din România. Îmi doresc doar să fiu plătit la timp.”

Jay Threatt, fost jucător la Phoenix Galați, a fost primul care i-a răspuns lui Daniel Bailey. „Și se miră de ce nu mă mai întorc vreodată acolo”, a fost replica conducătorului de joc.

daniel bailey bani bcm u pitesti

Threatt a jucat un singur sezon în România și a avut medii statistice de 13.5 puncte, 6.6 pase decisive, 3.1 recuperări și 1.3 intercepții. După ce a plecat din țara noastră, Jay Threatt a mai evoluat pentru Poitiers (Franța – Pro B), Denain ASC Voltaire (Franța – Pro B) și Pieno Zvaigzdes (Lituania).

Problemele de la Phoenix Galați sunt cunoscute. Clubul a primit termen până la 01.07.2019 pentru a-și achita datoriile și a putea lua startul în Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2018/2019.

Daniel Bailey a jucat 12 partide în uniforma lui BCM U Pitești, 10 în LNBM și 2 în Cupa României. În campionat, sportivul american în vârstă de 29 de ani a avut cifre statistice de 7.9 puncte, 4.8 recuperări și 1.3 pase decisive. Bailey a înregistrat cel mai bun joc al său în seria SCM Timișoara pentru locurile 5-6 și în meciul 2 a terminat cu 18 puncte, 7 recuperări și 21 la eficiență.

BCM U Pitești a încheiat sezonul 2018/2019 pe poziția a 5-a în Liga Națională de Baschet Masculin. Formația argeșeană nu și-a atins obiectivul pentru stagiunea precedentă, în care și-a proprus să ajungă în semifinalele campionatului.

*foto: facebook BCM U Pitești

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    TB
    Cred ca nu e adevarat. Probabil Bailey (venit ultimul) mai are de primit ceva. Din ce se aude, nu au fost probleme cu banii si nu vor fi taiati sezonul viitor. Astfel de stiri fac rau echipelor, citesc site-ul acesta de mult timp si nu e ok sa vad astfel de lucruri.

    cu 4 ani în urmă (20.06.2019)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Din ce stii
      Echipa de baschet va avea un buget asemănător cu cel din sezonul trecut?

      cu 4 ani în urmă (20.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      re
      Din ce stiu eu si aud din culisele celor ce discuta despre fotbal, da, va fi asemanator. PS: Asa cum era de asteptat, stirea asta e eronata.

      cu 4 ani în urmă (20.06.2019)
    Raspunde
  • Eduard Popa :

    @andrac
    Salut,

    Faptul că nu se plătesc salarii la timp și sunt jucători cu sute de mii de euro pe care nu o să îi mai vadă niciodată nu „fac rău echipelor”?

    Altfel, se poate să fie o glumă între Bailey și Threatt pe care noi am „pescuit-o” de pe twitter și am înțeles-o greșit, dar când te frigi de atâtea ori în ciorbă, sufli și în iaurt.

    În concluzie, mult succes Piteștiului sezonul viitor și mă bucur sincer dacă toți băieții sunt plătiți la timp și această știre chiar este un fake news.

    cu 4 ani în urmă (20.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      E bine ca ati deschis subiectul asta aici. Din pacate, in campionatul nostru s-a marit numarul problemelor de genul. Cred totusi ca situatia de azi nu se poate compara, nici in gluma, cu problemele de la Timisoara, Galati, Iasi, Targoviste. Zi frumoasa! :)

      cu 4 ani în urmă (20.06.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    mda
    Sper ca a vrut sa spuna "fac rau echipelor corecte si care isi platesc obligatiile la timp" si "nu e ok sa vad astfel de lucruri care pateaza si reputatia celor corecti si a ligii in ansamblu"
    Pe de alta parte eu nu cred ca a fost nici gluma, nici greseala; mai degraba "au uitat" sa plateasca, iar cineva s-a sesizat dupa publicarea articolului sau tweet-ului si l-a sunat pe DB sa stearga mesajul ca va primi banii.

    cu 4 ani în urmă (20.06.2019)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      (:
      De acord cu tine, cel mai probabil asa s-a intamplat, dar mna... asa cum era de asteptat, stirea e eronata. :))))

      cu 4 ani în urmă (20.06.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    poate
    ar fost bine sa dea si TB un telefon la bcmu pitesti sa verifice povestea, sa ceara o reactie inainte de a publica un articol pe baza unui post pe social media, sau?...toti va ganditi doar ca buba a fost dincolo, ca erau restante si cand au vazut cei din conducerea bcmu acest articol asa tare s au speriat ca i au si platit baiatului banii?

    cu 4 ani în urmă (20.06.2019)
    • 76ers:

      ...
      dar poate nu ar fi mai bine ca inainte sa posteze asa ceva pe social media sa sune jucatorul la club sa vada care este situatia si de ce nu si-a primit drepturile salariale sau care este problema?
      De postat din gresala mi se pare aproape imposibil sa o fi facut, ma gandesc totusi ca acest post a fost facut in gluma dar si asa, nu era de ajuns ca sunt destule probleme in baschetul romanesc, acum se fac si glume pe seama asta si unii s-ar putea sa le ia si in serios in situatii in care probabil nu este cazul, cel putin asa spune jucatorul...

      cu 4 ani în urmă (22.06.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!