Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul etapei a 4-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
22.10.2018

Etapa a 4-a din LNBM va fi deschisă miercuri de duelul dintre BC CSU Sibiu și SCM Timișoara. Vineri se vor juca două partide, iar sâmbătă sunt programate șapte. Meciurile primei grupe valorice se vor juca în zile diferite și vor fi transmise de DigiSport. De menționat că pentru grupa B partidele din weekend contează pentru etapa a 3-a.

După cele trei etape desfășurate până acum în cadrul acestei ediții a Ligii Naționale de Baschet Masculin, se poate spune că orice etapă ne poate aduce o doză de imprevizibilitate mai mare decât în oricare din ultimii ani. Astfel, până acum în grupa A există doar două echipe neinvinse, CSA Steaua și SCM U Craiova, de altfel singurele echipe care au un meci disputat în minus, din cauza unei amânări solicitate de steliști. De asemenea, singurele două echipe fără victorie în grupa A au fiecare câte două meciuri pierdute la diferențe de doar 4-6 puncte, hotărâte în ultimele faze din timpul regulamentar de joc.

Programul etapei a 4-a din grupa valorică A:

24.10 BC CSU Sibiu vs CS SCM Timișoara 18:00 Sala Transilvania Digi Sport 4
26.10 Dinamo Știința București vs U-BT Cluj Napoca    18:30 Sala Polivalentă Dinamo  
27.10 CSA Steaua București vs BCM U FC Argeș Pitești 19:30 Sala Mihai Viteazul  
28.10 SCM U Craiova vs CSM CSU Oradea 17:30 Sala Polivalentă Craiova  

În grupa B, situația stă puțin diferit, putând observa o detașare atât în ceea ce privește punctele, cât și nivelul de joc, pentru cei de la CSO Voluntari.

În această grupă se vor desfășura la acest sfârșit de săptămână meciurile din etapa a 3-a:

27.10 CS Municipal Mediaș vs CSO Voluntari 18:00 Sala Sporturilor Mediaș
28.10 ABC Athletic Constanța vs CS Cuza Sport Brăila 18:00 Sala Sporturilor Constanța

În final, programul grupei C va fi următorul:

26.10 CS Municipal Târgu Mureș vs CSM 2007 Focșani 18:00 Sala Sporturilor Tg. Mureș
27.10 CS Universitatea Cluj vs ACS Târgu Jiu  17:00 Sala Horia Demian
27.10 CN Aurel Vlaicu București vs CSM VSKC Miercurea Ciuc 17:00 Sala CN Aurel Vlaicu
27.10 CSM Sighetu Marmației vs CS Agronomia București 17:00 Sala Lic. Forestier Sighet
27.10 CSM Phoenix CSU Galați vs CS Rapid București 19:00 Sala Dunărea Galați

*foto: facebook BCM U Pitesti

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Sugestii
    Stimati realizatori Totalbaschet,
    Era bine daca treceati in programul meciurilor si televizarile, cred ca fost o scapare . Dar cel putin dupa mine, altu-i baiul din acest sezon . Acum la LNB treceti si gupele B si C, asa comentariile la meciurile din A, cele mai urmarite, dispar repede,nu mai putem reveni cu alte comentarii sau raspunsuri la altele . Daca tineti neaparat sa publicati si grupele B si C, ar fi bine sa le facti separat ( cum e la juniori, nationale, cupa, etc ), grupa A sa die distincta si primordiala, caci aici este grosul intereselui, nu ?

    cu 5 ani în urmă (23.10.2018)
    • Eduard Popa:

      @vass bela
      Salut si multumim de sugestii.

      In sapoul articolului scrie ca partidele vor fi transmise de Digi Sport.

      De obicei scriem programul in ziua de joi, pentru ca atunci avem programul intreg al respectivei televiziuni. Acum s-a ales ca aceasta etapa sa fie distribuita de miercuri pana sambata, motiv pentru care atunci cand am scris acest articol, noi nu aveam acces la programul Digi.

      Ce pot sa va spun acum, marti, 23 octombrie, este ca partida de miercuri ar trebui sa fie difuzata pe Digi Sport 4. Dar au mai fost surprize in trecut, cand era anuntata pe Digi Sport 4 si s-a mutat pe Digi 2. :))

      Si noi, ca si dvs, lucram cu materialul clientului. :) Voi completa acest articol cu postul care va transmite acest meci si pe parcurs ce ni se dezvaluie programul Digi, o vom face din nou. :D

      Seara buna!

      cu 5 ani în urmă (23.10.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!