Stiri Acvile

Programul ultimei etape din faza grupelor de la CE U20 feminin, Divizia B

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.07.2018

Astăzi sunt programate ultimele meciuri din faza grupelor la competiția găzduită de Oradea. România și Cehia conduc cele două grupe cu maximum de puncte. Dacă liderul grupei B are un meci simplu, cu ultima clasată, tricolorele întâlnesc ocupanta locului secund, Lituania. Ambele formații sunt sigure de prezența în semifinală, dar luptă pentru primul loc în grupa A.

Ziua va fi deschisă cu câte o confruntare din fiecare grupă, de la ora 15. Locul doi din grupa B, Belarus, va juca la Arena Antonio Alexe, iar ultimele clasate din grupa A se întâlnesc la sala Liceului Economic Partenie Cosma. De la 17:15 se vor disputa două partide din grupa B, iar faza grupelor va fi încheiată cu două dueluri din grupa A. Tricolorele vor juca la Arena Antonio Alexe, cum au făcut-o tot turneul.

Programul etapei a 5-a (12 iulie):

Grecia - Marea Britanie, ora 15:00, sala Lic. Ec. P. Cosma, gr. A (transmis aici)

Islanda - Belarus, ora 15:00, Arena Antonio Alexe, gr. B (transmis aici)

Turcia - Bulgaria, ora 17:15, sala Lic. Ec. P. Cosma, gr. B (transmis aici)

Cehia - Danemarca, ora 17:15, Arena Antonio Alexe, gr. B (transmis aici)

Lituania - România, ora 19:30, Arena Antonio Alexe, gr. A (transmis aici)

Israel - Ucraina, ora 19:30, sala Lic. Ec. P. Cosma, gr. A (transmis aici)

După meciurile de astăzi se va stabili configurația finală a clasamentului în cele două grupe. Urmează o zi de pauză, iar sâmbătă sunt programate semifinalele, dar și meciuri de clasament.

În această perioadă se dispută și turneul final al Diviziei A, cu un alt sistem. La Sopron s-a ajuns în faza sferturilor de finală, care se dispută astăzi. Acestea sunt: Suedia-Olanda, Franța-Spania, Serbia-Ungaria și Italia-Portugalia.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!