Stiri

Protest inedit al lui LeBron James

Eduard Popa

Eduard Popa
08.12.2016

lebron_trump

Mai mulţi campioni NBA, printre care şi LeBron James, au refuzat să se cazeze la hotelul din New York deţinut de Donald Trump, înaintea duelului cu cei de la Knicks. Aceştia au protestat astfel faţă de declaraţiile controversate ale preşedintelui ales în timpul campaniei electorale. 

"Nu încerc să transmit vreun mesaj, este doar preferinţa mea personală. Sper pentru familia mea, pentru noi toţi, ca Trump să fie unul dintre cei mai buni preşedinţi. Să nu stau în acest hotel este doar o chestiune de preferinţă personală. E ca şi cum ai merge la un restaurant şi ai alege să mănânci carne de vită în loc de pui." 

, a declarat LeBron James, potrivit ESPN.

Oficialii formaţiei Cleveland Cavaliers au făcut rezervare la hotelul Trump SoHo înainte ca Donald Trump să câştige alegerile prezidenţiale în Statele Unite ale Americii. LeBron James a fost unul dintre susţinătorii lui Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat în campania prezidenţială americană din 2016. La vizita tradiţională la Casa Albă a campionilor NBA, James a precizat că nu este sigur că va fi prezent şi la o întâlnire cu Donald Trump, în cazul în care Cleveland Cavaliers va mai câştiga titlul.

Echipa Cleveland Cavaliers a învins în deplasare, cu scorul de 126-94, formaţia New York Knicks. LeBron James a reuşit 25 de puncte, cu 7 pase decisive şi 6 recuperări.

Cavs au ajuns astfel la 15 victorii şi 5 înfrângeri şi se află pe primul loc în Conferinţa de Est. New York Knicks are 12 victorii şi 10 înfrângeri şi se află pe locul 6. 

*foto: cavsnation.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!