Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rade Dzambic: "Negociez cu câteva echipe din Brazilia şi Rusia"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.08.2013

Dzambic a câştigat concursul de 3 puncte organizat în cadrul ASG 2013 (Foto: Răzvan Păsărică)

Vineri seara SCM "U" Craiova şi-a prezentat noul fundaş cu care va aborda sezonul 2013/2014, estonianul Sten Sokk. Această mutare este oarecum surprinzătoare având în vedere că Marius Toma a afirmat, în cursul lunii iulie, că SCM "U" şi Rade Dzambic au ajuns la o înţelegere privind prelungirea contractului.

Având în vedere aceste considerente site-ul nostru a luat legătura cu Rade Dzambic pentru a lămuri situaţia. Sârbul a explicat de ce a ales să nu dea curs prelungirii contractului cu Craiova, dorindu-şi foarte mult să evolueze în Rusia.

Nu am semnat în momentul de față cu nicio echipă, însă negociez cu câteva formaţii din Rusia respectiv Brazilia. Craiova mi-a oferit un contract foarte bun pentru liga din România, însă în momentul de față echipele cu care sunt în discuţii îmi oferă un contract de trei ori mai mare decât cel de la Craiova şi de aceea nu am putut să bat palma cu Craiova. Este oportunitatea vieţii să joc în Rusia.
Trebuie să recunosc că aceste oferte pe care le-am primit sunt datorită Craiovei. Anul trecut a fost unul extraordinar, a fost cel mai bun an din cariera mea şi doresc să le mulţumesc fanilor, colegilor, antrenorilor şi tuturor celor din club: Marius Toma, Andjelko Mandic pentru că mi-au dăruit o viaţă nouă şi le voi fi recunoscător întreaga mea viaţă. Sper ca într-o bună zi să revin la Craiova şi să mai evoluez, măcar o data, în maieul alb-albastru.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Dzambic
    Multa bafta oriunde ai juca Rade.

    cu 10 ani în urmă (03.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!