Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rade Dzambic dat afară de la SCM U Craiova

Sunita Bica

Sunita Bica
19.12.2013

Conducerea Clubului SCM U Craiova a decis să îl concedieze pe fundașul Rade Dzambic pentru că nu s-a integrat în echipă și nu a evoluat în acest sezon așa cum s-ar fi așteptat. Una dintre probleme apărute în echipă, situație care l-a nemulțumit și pe Rade Dzambic a fost rotația de trei, fundașul nu și-a câștigat dreptul de a fi titular incontestabil.

Managerul Marius Toma  a vorbit și despre alte posibile concedieri în cadrul echipei.

„În acest moment la echipa noastră se petrec mai multe schimbări, pleacă jucători, vin jucători, lista este deschisă. Din nefericire Rade Dzambic nu s-a integrat în echipă, nu a funcționat nici o variantă de a intra în teren nici în tandem cu Sokk. Știe și el că ar fi trebuit să accepte oferta noastră din luna mai, înainte să facem achiziții, Rade este un jucător pretențios și special. Eu l-am întrebat cu cinci zile înainte de a semna cu Sokk și mi-a spus că nu vine la Craiova, după o săptămână mi-a zis că vrea să vină. A venit pentru că a fost acceptat de antrenor și pentru că a acceptat rotația de 3. El a crezut că va deveni titular incontestabil dar acest lucru nu s-a întâmplat. S-a bazat pe jocul cu Drăgușin, dar a intervenit această accidentare și astfel relațiile s-au schimbat. Relațiile dintre jucători sunt foarte importante, Nu este o tragedie”, a declarat managerul echipei de baschet, Marius Toma.

Despre plecarea lui Rade Dzambic a vorbit și pivotul SCM U, Ionuț Drăgușin, care a menționat că echipa nu poate sta într-un jucător.

„Trebuie să tragem linie și să vedem cine rămâne și cine pleacă. Trebuie să fim profesioniști și să alegem, doar rezultatele vor ține oamenii lângă echipă. Pe tactica de acum se pare că Sokk s-a integrat mai bine, nu este vina lui Rade, există o perioadă de trei- patru luni după care fiecare echipă trage linie și vede ce îmbunătățiri se pot aduce. Această echipă trebuie să aibă rezultate, stă în unitatea jucătorilor și nu în Rade, Drăgușin sau alți jucători”, a adăugat Drăgușin.

 

13 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova florianc :

    Pacat
    Eu spun ca este pacat pentru ca aceasta despartire se putea produce dupa meciul cu Ploiestiul pentru a multumi jucatorului Turbo pentru aportul adus la echipa in sezonul trecut. Ca nu a mai facut mare lucru in acest sezon este si din vina lui dar si a conducerii pentru ca nu mai trebuiau reluate discutiile dupa ezitarile din vara cand a semnat contractul pentru ca epuizase toate variantele de transfer. Haideti sa nu uitam cum ne ridicam toata sala in picioare in momentul in care era prezentat, si pe buna dreptate.

    cu 10 ani în urmă (19.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Perfect!
      Pentru tot continutul comentariului tau,un singur cuvant,scris cu majuscule:FELICITARI!

      cu 10 ani în urmă (19.12.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    Dzambic
    felicitari pentru comentariu, la fel mi s-ar fi parut si mie corect.

    cu 10 ani în urmă (19.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    ....
    Sincer, dupa tot ce se intampla la Craiova, nu prea cred ca ve-ti prinde locurile 1-8(echipa este mediocra)....

    cu 10 ani în urmă (19.12.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      @ardeleannn
      argumenteaza, sau poate doar ne spui dorinta ta.

      cu 10 ani în urmă (19.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @ardeleann
      Daca echipa asta este una mediocra ramane sa aflam ,ce stim cert este ca ai mai mereu comentarii penibile.

      cu 10 ani în urmă (19.12.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    prindem play-off-ul
    Si eu sunt de acord ca merita sa se renunte la serviciile lui, dupa meciul cu Ploiestiul,dar nu trebuie uitat facptul ca lumea te intreaba "cine esti?" nu " cine-ai fost"?,ori Rade nu a mai fost Turbo,in sezonul de toamna.Lui Nisic i-i dau perfecta dreptate pt ca Dzambici este indisciplinat tactic si am mai scris intr-un comentariu ca mie se pare ca joaca numai cu jucatorii pe care-i prefera el.In rest

    cu 10 ani în urmă (19.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    Crainic sala
    Poate sa-mi spuna si mie cineva ce s-a intamplat cu Pasarin ,de ce nu mai este crainicul de la Polivalenta?Pt ca cel care a venit im locul sau este un MANELIIIST AUTENTIC

    cu 10 ani în urmă (19.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @adiro
      De ce esti pripit,amice?(asta ca sa ma exprim eufemistic)Da,iti dau dreptate ca e nepotrivit pentru a fi crainicul salii,insa este un tip cu o educatie aleasa si extrem de mult bun simt,asa ca nu face lucrurile ghiveci.

      cu 10 ani în urmă (19.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Crainic sala
    cred ca au schimbat intre ei, crainicul si mascota.

    cu 10 ani în urmă (19.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    crainic
    Pasarin a avut probleme personale la meciul cu Pitestiul si nu a putut fi prezent alegandu-se astfel o solutie de compromis.

    cu 10 ani în urmă (19.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    BUZESTII
    L-am facut manelist la figurat, in sensul ca vorbeste mult prea mult si irita spectatorii,iar legat de educatia lui nu o cunosc

    cu 10 ani în urmă (20.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @adiro
      OK,iar din punctul asta de vedere,ca e nepotrivit pentru a fi crainic la sala,ti-am dat dreptate,este o realitate.

      cu 10 ani în urmă (20.12.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!