Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rade Dzambic nu prinde lotul Craiovei pentru partida cu BC Timișoara

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
12.12.2013

Contactat de totalbaschet.ro, Rade Dzambic ne-a declarat că nu este accidentat, așa cum se zvonea. Faptul că nu a fost inclus în lot în ultimele meciuri ale Craiovei și inclusiv pentru jocul cu fosta sa echipă, BC Timișoara, se datorează deciziei antrenorului.

Extrema oltenilor a spus că în acest moment este rezervă pentru Sokk și Maric și că se antrenează din greu pentru a profita de eventualele oportunități de a juca. 

Fără Dzambic pe teren, echipa craioveană a câștigat ultimele două meciuri, astfel că antrenorul Nisic nu are niciun motiv pentru a schimba formula învingătoare, a subliniat sârbul.

Meciul dintre BC Timișoara și Craiova este programat vineri de la ora 19:45. Prezența lui Rade Dzambic pe parchet ar fi dat un plus de spectaculozitate meciului, având în vedere atașamentul fanilor față de acesta în perioada cât a evoluat pentru echipa din Banat.

8 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Dzambic
    Incep sa vina deconturile si e posibil sa-l insoteasca pe Topchov.A nu se omite insa faptul ca toate derapajele lui Dzambic I-AU FOST TOLERATE!

    cu 10 ani în urmă (12.12.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Urmatorul
      ....si eu cred ca e urmatorul care o sa plece de la Craiova!

      Deocamdata forma sportiva nu-l recomanda sa faca parte din lot!
      Nisic a vazut-o bine p-asta!
      Avem nevoie de LINISTE la echipa pentru a castiga si meciurile care au mai ramas de jucat!
      Rade daca intelege asta e ok,el poate ajuta echipa,daca nu mai bine sa plece!

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Dzambic
    Din cauza lui ati pierdut un antrenor foarte bun. Din pacate pentru baschet atat conducerea Craiovei cat si publicul l-au ales pe Dzambic in loc de Mandic.

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • SCM Timișoara sorin:

      Dzambic nu este bucatar(nu face blaturi)..
      Nu cred in veridicitatea afirmatiile tale.In orice sport,pe antrenor nu-l pierzi din cauza unui jucator,oricat de valoros ar fi acesta.Poate ca acest jucator face uneori gesturi care nu-l caracterizeaza si are cateodata tendinta de a exagera,dar tacticile astea se pot intalni la orice individ ce-si doreste victoria in domeniul in care activeaza.Cat despre talent si devotament,veti vedea in seara aceasta ce inseamna sa ai aceste insusuiri intr-un jucator de-al tau si sa nu folosesti voit jucatorul respectiv ca sa-ti ajute echipa.

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ...
      Ceea ce spui tu e valabil intr-o tara civilizata dar din pacate nu in Romania! Sunt multe exemple din toate sporturile unde "vedeta echipei" da afara antrenorul.

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    La ultima conferinta de presa
    Pina in ultima clipa, Mandici l-a aparat de Rade, vazind doar devotamentul jucatorului, nu si greselile. S-a ridicat si a plecat, cind jurnalistii s-au aratat nemultumiti de Dzambici.

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      Mandic
      "How you can say Dzambic, how you can say Dzambic"!

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @rmefr
      Oricand va avea o interventie publica referitoare la Dzambic,Mandic se va comporta la fel,fiindca este un mare caracter si barbat adevarat!Asta nu si inseamna ca unele diversiuni legate de Mandic si lansate in mod mizer si calculat p-aici ar avea vreo farama de adevar!

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!