Stiri

Rade Dzambic s-a transferat în Ungaria

Paul Olar

Paul Olar
07.12.2014

Zalakeramia-ZTE KK a efectuat un transfer ce atrage atenția publicului din România. Trupa maghiară a pus mâna pe Rade Dzambic, fost campion al Ligii Naționale.

Deși sârbul a început sezonul alături de ciprioții de la Etha, aventura sa "insulară" nu a durat decât câteva luni. Fundașul a bifat două prezențe în maieul grupării din Nicosia, remarcându-se cu medii de 7.0 puncte, 3.5 recuperări și 1.5 pase decisive.

Spre neșansa lui Dzambic, achiziția lui Thomas Massamba i-a afectat serios minutele de joc. Astfel, plavul s-a orientat spre Ungaria, după ce a mai activat în Italia, Slovenia sau Bosnia.

Aruncând o privire peste bilanțul lui Rade pe pământ românesc, precizăm cele 190 de partide, bifate în perioada 2008-2013. Drept urmare, sportivul originar din Belgrad a contabilizat medii de 12.6 puncte, 5.1 pase decisive și 3.8 recuperări, trecând pe la BC Timișoara, CSM București, CSU Ploiești, respectiv SCM U Craiova.

ZTE KK se clasează pe locul 13 în Ungaria, cu un bilanț de opt eșecuri și o singură victorie.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!