Stiri

Radenko Pilcevic îl înlocuiește pe Stefan Pot la Metalac Valjevo

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.10.2015

Radenko Pilcevic a fost legitimat de Metalac Valjevo pentru a-l înlocui pe Stefan Pot, cel care a fost pus pe liber de formația din Serbia, după informează eurobasket.com. Ambii jucători au cucerit câte un trofeu în stagiunea precedentă în România, Pilcevic a câștigat Cupa României cu BC Timișoara iar  Stefan Pot a cucerit titlu național alături de CSU Asesoft Ploiești.

Stefan Pot a fost pus pe liber de Metalac Valjevo după ce a evoluat în doar patru partide pentru formația din Serbia. Conducătorul a înregistrat medii de 7.8 puncte, 2.8 recuperări și 1.8 pase decisive în jocurile disputate în Liga Adriatică.

Înlocuitorul lui Pot, Radenko Pilcevic, vine la Metalac după ce a s-a pregătit în acestă vară alături de formația din Lituania Dzukija Altyus, echipă pentru care însă nu a debutat.

Radenko Pilcevic poate debuta pentru Metalac în Liga Adriatică chiar vineri, 17 octombrie, când formația din Serbia se va deplasa în Slovenia pentru confruntarea cu Krka Novo Mesto.

În ceea ce-l privește pe Stefan Pot, rămâne de văzut dacă va reuși să-și găsească un nou angajament.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!