Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radomir Marojevic: "Piteştiul joacă rapid şi înscrie multe puncte"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
13.12.2013

Marojevic

După calificarea obţinută în faza următoare a FIBA EuroChallenge Cup, Gaz Metan Mediaş se pregăteşte de un nou duel, de data aceasta în Liga Naţională. În cadrul etapei cu numărul 12, echipa lui Marcel Ţenter va evolua în fieful lui BCM U Piteşti.

Radomir Marojevic a prefaţat acest joc în exclusivitate pentru Total Baschet.

Piteştiul este o echipă bună. Au jucători experimentaţi pe fiecare poziţie şi practică un baschet bun. Când joacă acasă sunt mai puternici. Joacă rapid, cu multe puncte înscrise. Fiecare meci trebuie să îl câştigăm în acest sezon. Ne cunoaştem calităţile şi ştim că va fi bine. 

Partida va avea loc sâmbătă seară, cu începere de la ora 17:30 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!