Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radovan Markovic: „Cred că avem calitatea necesară de a învinge din nou”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.06.2014

Radovan Markovic, jucătorul pregătit de Cristian Achim, a vorbit despre meciul câștigat de echipa sa împotriva celor de la CSU Asesoft Ploiești, scor 103-95, într-un meci din cadrul finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin.

„Antrenorul ne-a pregătit pentru acest meci și s-a gândit la absolut toate detaliile. Ne-a spus ce semnifică un prim meci într-o finală, cât de greu este să joci în deplasare în deschiderea unei serii. Pot să spun că, antrenorul nostru s-a gândit la tot. Nu m-am așteptat să ne desprindem la o asemenea diferență și gestionăm aproape trei sferturi. Vreau să acord credit Asesoftului pentru că ne-a arătat de ce este campioana României în atâția ani. Au revenit la mai puțin de 10 puncte, dar am reușit să menținem controlul pe tabela de marcaj și nu ne-am pierdut cu toate că am avut un moment foarte greu în sfertul trei. 

Am marcat foarte mult, am și încasat multe peste ceea ce suntem noi obișnuiți, dar până la urmă asta se întâmplă atunci când se confruntă două echipe cu atâtea variante pe faza ofensivă. Avem în față un adversar extrem de valoros și de tehnic, dar consider că noi suntem echipa mai bună. Cred că avem calitatea necesară de a învinge din nou. Duminică vom încerca din nou pentru a ne asigura un avantaj important. Este evident că ne dorim să câștigăm campionatul, iar în acest meci ne-am demonstrat nouă înșine că avem puterea să învingem”, a declarat jucătorul sârb fiind citat de site-ul oficial al echipei bihorene. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!