Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radovan Markovic: "Nicio echipă nu este de neînvins"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.11.2013

Foto: Andor Marton

Lunetistul orădenilor, Radovan Markovic, a vorbit înaintea confruntării din etapa a 8-a a LNBM, dintre CSM Oradea şi CSU Ploieşti. Sârbul este de părere că în campionat ploieştenii sunt în aceeaşi situaţie ca şi orădenii.

"Jucăm împotriva celei mai bune echipe din ultimii câțiva ani în baschetul românesc. Asesoft se află în aceeași situație ca și noi în campionat. Joacă bine și acest lucru se vede în clasament. Au mulți jucători noi, un lot extrem de bine structurat, mulți jucători străini. Au un număr mare de jucători pentru pozițiile înalte.

În ceea ce ne privește, jucăm pe teren propriu și am convingerea că va fi un spectacol agreabil pentru fani. Sper că sala va fi plină și sper că vom câștiga acest meci."

Referitor la duelul propriu-zis, Markovic afirmă că nicio echipă nu este de neînvins.

"Ne pregătim în regim normal. Desigur, fiecare echipă are specificul ei, are avantajele și dezavantajele sale. Ne străduim să adunăm informații despre Asesoft și antrenorul ne spune tot ce trebuie să știm. Vom încerca să descoperim și să speculăm punctele slabe ale celor de la Ploiești. Nicio echipă nu este de neînvins.

Eu cred că dacă ne pregătim bine din punct de vedere mental, lucru care nu este chiar ușor în condițiile unui program aglomerat de meciuri, putem să câștigăm. Trebuie să jucăm la capacitate maximă, să ne dăruim în teren, fiecare dintre noi. Cu siguranță fiecare dintre noi își dorește să învingă."

Rade a vorbit și despre fostul său coleg de echipă din sezonul 2012/13, Dragan Zekovic, actualmente legitimat la campioana României:

"Zekovic este un jucător de excepție pe faza ofensivă. Are o calitate deosebită și poate să marcheze atât de la distanță, cât și de sub coș. Joacă atât poziția 4, cât și 5. Are talie impresionantă și se deplasează foarte bine pentru fizicul pe care îl are. A arătat deja la Asesoft de ce este un stare. Va fi o experiență interesantă să jucăm împotriva lui. În plus, Ploieștiul are alți jucători de interior de certă valoare precum Lee, Tica și Burlacu. Cred că oamenii noștri mari pot să facă față cu brio acestor adversari."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!