Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radovan Markovic nu și-a putut ajuta echipa în repriza a doua a meciului decisiv cu CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.04.2017

BC Mureș și-a încheiat parcursul în actualul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. „Tigrii” au pierdut meciul cu CSU Sibiu cu scorul de 82-68 și implicit și seria, 3-2 la general.

Mureșenii au fost lipsiți și de șansă în meciul decisiv jucat în Sala Transilvania. Radovan Markovic nu și-a putut ajuta echipa, după ce a suferit o accidentare la genunchi. În sfertul doi el a încercat să-și depășească un adversar însă a călcat pe piciorul acestuia și i-a fugit genunchiul, același care l-a scos din circuit când evolua pentru CSM CSU Oradea. Rade a rămas pe parchet pentru încă două faze însă s-a văzut că mișcările lui nu erau naturale. El a mai revenit o dată până la jumătatea meciului. După pauză sârbul a încercat să-și ajute pe final de meci, însă nu a mai izbutit nimic notabil.

Szaszgaspar Barnabas  a vorbit despre accidentarea suferită de Radovan Markovic. Aceast eveniment a dereglat ritmul formației mureșene, după cum afirmă tehnicianul:

„Am fost într-un ritm destul de bun, rotația era destul de bună, dar accidentarea lui Markovic a venit neașteptat. A zis că a călcat un adversar și i-a fugit același genunchi la care a avut probleme. A contat foarte mult. A fost un meci greu, ne-am așteptat la multe contacte fizice și se pare că noi am ieșit mai șifonați.”

Radovan Markovic a fost o piesă importantă pentru BC Mureș în această serie și de fiecare a adus un mare o plus de banca de rezerve. În primele patru partide el a avut medii de 11.5 puncte, 1.7 recuperări și o pasă decisivă în 25 de minute petrecute pe parchet. În meciul decisiv Markovic a jucat doar 10 minute și a totalizat 5 puncte și 2 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Noul căpitan
    Îngrijit, recuperat, păstrat, investit căpitan ! THX Rade !

    cu 6 ani în urmă (26.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!