Stiri Juniori U20 Masculin

Radu Avramescu: "Să fim campioni naționali la U20 este un vis devenit realitate"

Eduard Popa

Eduard Popa
19.04.2016

cnav_campioni_u20

Colegiul Național Aurel Vlaicu a câștigat în premieră Campionatul Național de U20 de la Focșani, în compania juniorilor de la U BT Cluj, LPS Focșani și LPS Bihorul Oradea. O surpriză plăcută, dacă ținem cont de faptul că cei de la Aurel Vlaicu erau mezinii competiției, având în componență doar jucători între 16 și 19 ani.

Unul dintre artizanii acestei victorii a fost Radu Avramescu. Tânărul jucător de 17 ani care evoluează pe poziția extremă pentru bucureșteni a fost votat drept cel mai bun pasator al competiției. Jucătorul originar din Otopeni a fost de acord să ofere un scurt interviu pentru totalbaschet.ro în urma victoriei din această competiție.

1. Cum ai trăit victoria de la Turneul de U20?

Încă mai trăiesc bucuria acestei victorii. Jucăm, ne concentrăm și mereu intrăm pe parchet cu gândul la victorie. Să fim campioni naționali la U20 este un vis devenit realitate. Îmi amintesc de orele de antrenamente și sfaturile domnului antrenor și simt că a meritat tot efortul. Trăiesc această victorie ca un învingător și îmi asum așteptările mari ale celor din jur.

2. Care ţi s-a părut cel mai greu meci din turneu şi de ce?

Cel mai greu meci a fost ultimul meci din turneu, cu U Mobitelco Cluj. Lupta pentru locul întâi a pus presiune și pe echipa noastră și pe adversari. Ne-am luptat până în ultima secundă, dar în final am reuşit să câştigăm şi să devenim campioni.

3. Ai luat premiul de "Cel mai bun pasator al turneului". Cât de importantă este pentru tine această distincţie?

Am încercat sa joc bine, să gândesc fiecare fază. Am încercat să fac ca interesul tactic să primeze.

4. Unde te vezi peste 5 ani? Care e ţelul tău în ceea ce priveşte baschetul?

Am hotărât că vreau să merg pe acest drum încă de la 7 ani, la CS Otopeni. Acum, la CNAV, în campionatele naționale, am câștigat experiența și motivația care m-au pus în rândul învingătorilor. Peste 5 ani îmi doresc să fiu pe teren, alături de echipă, să muncesc să ajung la un nivel tot mai bun și să rămân sănătos.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii