Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Paliciuc: „Să sperăm că joi ne vom prezenta și mai bine împotriva cehilor”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.09.2017

 

Radu Paliciuc, noul căpitan al lui CSU Sibiu, vorbește despre partida pe care echipa sa o dispută joi, 21 septembrie, în compania celor de la KB Pardubice, în FIBA Europe Cup.

Căpitanul lui CSU Sibiu spune că jocul adversarilor de joi seamănă cu cel al cehilor de la KB Kosice, pe care elevii lui Dan Fleșeriu i-au învins în finala Memorialului „Elemer Tordai”. Radu Paliciuc speră că atât el, cât și colegii lui vor face un joc bun împotriva cehilor și se bazează, totodată, pe aportul suporterilor sibieni.

„După o săptămână de la revenirea la echipă văd o îmbunătățire a jocului nostru. Cu siguranță va fi un meci greu. Din ce am vizionat, jocul celor de la Pardubice seamănă cu cel al echipei prezente la Memorialul Tordai, KB Kosice, cu care ne-am descurcat destul de bine. Să sperăm că joi ne vom prezenta și mai bine împotriva cehilor. Îi așteptăm pe suporteri, în număr cât mai mare la sală. Avem mare nevoie de susținerea lor și sunt sigur că ne vor fi alături”, a declarat căpitanul BC CSU Sibiu, Radu Paliciuc.

Partida dintre CSU Sibiu și KB Pardubice se joacă joi, de la ora 19, în Sala Transilvania. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!