Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Stroescu: “A fost un meci pe care consider că l-am dominat în mare parte”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.04.2014

Energia Rovinari a pierdut și meciul secund din seria de playoff cu CSU Asesoft Ploiești iar tehnicianul formației, Radu Stroescu a acordat site-ului nostru o scurtă declarație despre această confruntare:

„A fost un meci pe care consider că l-am dominat în mare parte însă nu l-am putut câștiga. Nu cred că ne-a lipsit nimic însă astăzi nu am putut câștiga. Am avut ghinionul să mai pierdem un jucător important din rotația noastră și totuși am improvizat și am stat în joc am și condus dar pur și simplu azi nu s-a putut.”

Antrenorul gorjenilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Vasile Ștefan după prestația acestuia:

„Mă bucur pentru el că a adus un plus mare echipei, aveam nevoie de aruncările lui și de prestația lui. Și în apărare consider că a făcut o treabă foarte bună și mă bucur că ne-a arătat că e jucător care credeam că e și poate aduce plusul pentru care l-am adus aici la echipă. Sunt sigur că poate juca mult mai bine și nu degeaba a făcut parte din lotul național al României.”

Radu Stroescu a explicat și motivul pentru care nu l-a forțat pe Dalibor Djapa:

„Djapa a evoluat foarte puțin, am vrut să-l folosesc mai mult dar am fost acolo în meci iar Jazvin a jucat foarte bine și am vrut să ducă meciul până la capăt. Echipa a jucat bine și nu am vrut să îl forțez într-un meci cu presiune atât de mare.”

Tânărul antrenor a spus că-și dorește să câştige meciurile de la Târgu-Jiu dar admite că va fi dificil iar în final a încheiat misterios:

„Ne gândim că câștigăm meciurile de acasă dar ne va fi foarte greu. După cum vedeți ne pică câte un jucător la fiecare meci și e foarte greu. Repet ne va fi foarte greu, în fața Asesoftului e foarte greu, țin să vă reamintesc că a început playoff-ul și e foarte dificil.”

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gogu :

    radu stroescu
    extraordinar!marele antrenor R.S.a condus meciul doi de la Ploiesti,dar,inexplicabil l-a pierdut.Probabil ca dansul traieste in alta lume a baschetului daca insinueaza ca ,cel putin in aceste doua zile,asesoft ar fi avut nevoie de vreun ajutor sa poata invinge Energia.Ce s-a intamplat in Cupa,a fost trecator,iar diferenta de valoare dintre Asesoft si Energia ca si dintre Dado si R.S.deocamdata ,este foarte mare in favoarea primilor,bineinteles.

    cu 9 ani în urmă (27.04.2014)
    • YMCA alin67:

      trecator
      Ce s-a intamplat in Cupa nu este trecator (si nici intamplator),Cupa e la Tg-Tiu. Trecatoare este aceasta suprematie nemeritata a marii campioane,de care,pana si suporterii proprii (cei obiectivi) s-au saturat.

      cu 9 ani în urmă (27.04.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @gogu
    Daaaa...daca Watson respira la mai putin de 80 cm de Popovici sau Adamovic se dadea fault...cand a respirat la 30 cm s-a dat chiar antisportiv. In schimb tavaleala incasata de Milosevic a trecut neobservata, el e mai maruntel, nu are decat putin peste 2 metri...Vedem la noi ce va fi.

    cu 9 ani în urmă (27.04.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    dado
    Lui Dado ca si celorlati din staff le-au cam "tremurat chilotii" aseara.Asesoft are jucatori dar n-are echipa. Diferenta la meciul doi a fost foarte mica,dupa joc a fost in favoarea Energiei,dar alti factori au inclinat balanta. Olaru si compania au inventat o decizie in baschet: un singur contact,doua faulturi,al doilea antisportiv,patru libere si posesie.Daca era nevoie dadeau 50 de libere. Burlacu ramane acelasi tip deosebit care sub privirile Fabianei,ramasa muta de admiratie,l-a injurat pe antrenorul nostru in primul meci(dar pentru atata lucru nu se da tehnic,nu in arena campionilor).Mare om,"mare" caracter.Dar atat timp cat,in timpul time out-urilor,Dado se injura cu Mohamed si cu Burlacu(intr-un adevarat menage a trois),ne mai putem mira de ceva?

    cu 9 ani în urmă (27.04.2014) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    antrenori
    Diferenta intre noi si altii (in speta Asesoft) este faptul ca ei au antrenori si noi nu. Cu jucatorii pe care-i avem daca aveam si noi un antrenor (nu caricaturi gen Nini, Stroescu) terminam i noi pe un loc mai bun si evitam pe cei de la Asesoft. Nu trebuie sa mai discutam despre arbitraj pentru ca nu mai are rost. La asta trebuie sa te astepti de fiecare data cand joci cu ei.

    cu 9 ani în urmă (28.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!