Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Stroescu: ’’ Meciul cu Universitatea Craiova va fi unul foarte dificil’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
25.10.2013

Radu Stroescu

Preşedintele secţiei de baschet al clubului Energia Rovinari, Radu Stroescu a prefaţat pentru site-ul oficial al gorjenilor, încleştarea de pe teren propriu, împotriva lui SCM U Craiova.

’’ Meciul cu Universitatea Craiova va fi unul foarte dificil. Craiova îşi continuă parcursul bun pe care l-a avut anul trecut. Este o echipă solidă, o echipă cu foarte mulţi jucători valoroşi, grupare care joacă şi în Liga Balcanică, unde a debutat cu o victorie împotriva celor de la Sofia. Este derby-ul Olteniei şi care are o foarte mare importanţă din mai multe puncte de vedere, în primul rând pentru că trebuie să câştigăm, mai ales că jucăm acasă. Este al doilea meci acasă după eşecul cu Sibiu. Trebuie să reparăm eşecul cu sibienii. Din alt punct, noi ne batem cu Craiova pentru un loc în play-off. Trebuie să fim foarte atenţi la acest meci, dacă nu Craiova ne poate pedepsi. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe suporteri la primul meci. Sper să reparăm acest aspect cu o victorie contra Craiovei. Astfel sper să-i aducem din nou la sală, să creadă din nou în noi şi să fie alături de noi.”

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Stroescu!
    Esti tanar si te lua valul!
    Anul asta nu te bati cu Asesoft,Mures,Craiova,Oradea!.....cu celelalte ,da!....cu Steaua,Pitesti,Sibiu,GMM,Cluj!....puteai spune ca,jocul Craiovei inca nu e la nivelul lotului lor si puteti spera la o victorie!....era altceva!!!

    cu 10 ani în urmă (25.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!