Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Stroescu: „Mergem la victorie, dar suntem conştienţi că e un meci greu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.03.2014

Energia Rovinari și BC Mureș se vor întâlni sâmbătă la Târgu Mureș într-unul dintre cele mai interesante dueluri ale rundei cu numărul 23 din Liga Națională de Baschet. Radu Stroescu, președintele secției de baschet a clubului Energia Rovinari, a prefațat întâlnirea cu gruparea ardeleană.

„Echipa din Tg. Mureş vrea în primele patru pentru a juca cât mai multe meciuri în play-off pe teren propriu. Mergem la victorie, dar suntem conştienţi că e un meci greu, gazdele au jucători buni, valoroşi. Suntem încrezători în echipa noastră şi cred că putem trece peste ultimul eşec, suntem bine fizic şi psihic. Mergem să ne jucăm şansa, au fost echipe care au jucat bine acolo şi au câştigat. Până la meciul cu Asesoft am făcut meciuri bune, mai ales în deplasare. Noi ne jucăm şansa la orice meci. E greu, dar mergem optimişti”, a mărturisit Stroescu în cadrul unei conferințe de presă, fiind citat de csenergia.ro

De asemenea, președintele gorjenilor a vorbit și despre înfrângerea din etapa trecută din propriul fief în compania campioanei în ecercițiu CSU Ploiești.

„Am avut meciul cu Asesoft pe care vrem să îl uităm foarte repede. Cu Asesoftul am pregătit meciul într-un fel, însă am făcut chiar de la începutul meciului câteva greşeli în apărare, am acumulat repede multe faulturi şi nu am mai putut să ne facem jocul nostru. În primul sfert am jucat bine, dar în sfertul doi am fost nevoiţi să facem nişte schimbări, iar meciul a curs în favoarea Ploieştiului care, a făcut poate cel mai bun meci din acest sezon. Trebuie să trecem cu capul sus peste înfrângerea dureroasă cu Asesoft. Avem la Târgu Mureş, un joc important şi greu”, a concluzionat acesta.

Partida dintre Rovinari și BC Mureș se joacă sâmbătă, 15 martie, începând cu ora 18:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mofa :

    LIVE
    Meciul va fi LIVE pe saitul suporterilor mureseni www.bcmures.ro/live

    cu 10 ani în urmă (15.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!