Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Stroescu: „Toată lumea se concentrează pe meciul cu BC Mureş”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
29.11.2013

CS Energia Rovinari va primi vizita echipei BC Mureș Tîrgu Mureș sâmbătă, în cadrul etapei a zecea a LNBM. Președintele secției de baschet a clubului, Radu Stroescu, a declarat următoarele referitor la meci:

Toată lumea se concentrează pe meciul cu BC Mureş, care trebuie pregătit  foarte bine din toate punctele de vedere. Nu trebuie să ne luăm după locul din clasament, Mureşul are şi meciuri amânate. Este o echipă foarte bună, angrenată şi în cupele europene, unde a făcut meciuri bune. Are jucători buni, experimentaţi, cu şapte străini în lot. Au de unde să aleagă. Meciul trebuie pregătit foarte bine, trebuie să fim extrem de atenţi. Au în lot şase-şapte jucători cu o medie de peste 10 puncte pe meci, acest lucru spune multe. Un meci de “care pe care “, un meci care va conta foarte mult în economia clasamentului la finalul turului. Mureşul vine după o pauză de 10 zile, au amânat meciul cu Oradea, datorită problemelor medicale ale orădenilor, iar meciul din Europa, cu Minsk, se va juca săptămâna viitoare, după meciul de la Tg-Jiu.

Partida va începe la ora 19:00 la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Sursa: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!