Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Raluca Matei: ” Orice prestație bună ne ridică moralul”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
07.10.2014

Miercuri, de la ora 17.00, SCM CSS Craiova evoluează în deplasare, la Târgu Mureș, împotriva echipei Nova Vita. Una dintre tinerele jucătoare ale formației oltene, Raluca Matei, a prefațat meciul cu echipa mureșeană.

”Sper să facem un joc bun, e un meci greu ca toate celelalte, dar mergem la Târgu Mureș să ne jucăm șansa și de ce nu ,să sperăm la o victorie. Să nu uităm că anul trecut am reușit să ne impunem în fața lor. Orice prestație bună ne ridică moralul”

Matei a început ambele partide din acest sezon în primul cinci trimis pe parchet de paul Nicolae și are o medie de 4 puncte pe meci, 6.5 recuperări și 0.5 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!