Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rami Hadar: „Am jucat în fața unei echipe bune, pe un teren dificil, dar seria nu s-a încheiat încă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.05.2018

SCM U Craiova pleacă de Sibiu fără victorie după primele două jocuri din playoff. Oltenii au cedat și în meciul doi, scor 82-75, dar au fost aproape pe final să întoarcă soarta meciului. Rami Hadar a fost foarte mulțumit de efortul depus de elevii săi și este încrezător în faptul că nimic nu este decis încă în această serie de playoff.

„Vrea să-mi arăt respectul față de jucătorii mei după cum au jucat astăzi. Un efort impresionant. Am jucat în fața unei echipe bune, pe un teren dificil, dar seria nu s-a încheiat încă. Ne pregătim pentru meciul următor. Vom încerca să-l câștigăm. Meci cu meci. Încă o dată salut performanța jucătorilor mei. Mi-a plăcut ce am văzut pe parchet.”

Întrebat dacă echipa sa are puterea de a întoarcea această seria, antrenorul israelian a răspuns:

„Cred că avem puterea de a câștiga următorul meci. Celelalte jocuri nu sunt de interes în acest moment.”

La întrebare dacă e mult mai dificil să întâlnească un adversar puternic după seria de meciuri din grupa a doua valorică a LNBM, Rami Hadar a avut următorul răspuns:

„Este o întrebare foarte bună. Astăzi nu s-a văzut. Cred că în primul meci s-a văzut. Nu am fost la fel de agresivi și cu un joc intens ca echipele echipele din Top 6. Astăzi ne-am ridicat la nivelul adversarului și am jucat foarte bine.”

foto: sportpictures.eu/Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    RAMI
    In primul rand le multumeste lui PASOOJA si MIKULIC doua nulitati pe care numai managerul TOMITA stie de ce sunt adusi si cat timp vor mai sta pe aici, in ciuda tuturor prestatiilor jalnice de pana in prezent.
    Cert este un singur lucru, si anume : toate celelalte echipe ce joaca acum in play-off daca ar fi intalnit Sibiul ieri ar fi castigat fara probleme. Craiova nu a reusit desi Sibiul a jucat foarte slab atat in atac cat si in aparare. De neinteles este totusi pozitia lui RAMI: tu vii dintr-un campionat puternic, ai antrenat la nivel de EUROLIGA si te complaci in mocirla craioveana, dospita de TOMITA. Ceva nu se leaga....
    P.S. asteptam cu interes comentariile imbecilului de serviciu, numitul DAN IOAN, adus de TOMITA la CRAIOVA in urma "OBLIGATIILOR" DE LA federatie...

    cu 5 ani în urmă (05.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!