Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rami Hadar: „Ar fi trebuit să terminăm meciul mai repede”

Eduard Popa

Eduard Popa
08.10.2017

rami hadar craiova

Debut cu victorie pentru Rami Hadar în Liga Națională de Baschet Masculin. SCM Universitatea Craiova a trecut de Poli Iași, scor 91-74.

Antrenorul israelian s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale.

„Cred că am jucat bine în multe părți ale jocului, dar nu am reușit să terminăm jocul. Ar fi trebuit să îl terminăm mai repede. Dar pentru un meci de debut în Liga Națională, a fost o performanță decentă. Cred că în unele momente am lăsat-o mai moale în defensivă și ei au înscris mai ușor, dar la sfârșitul meciului ne-am revenit și am câștigat.”

, a spus antrenorul pentru Sportul Doljean.

Hadar a ținut să îl încurajeze pe titularul U23 al Craiovei, Radu Vîrnă:

Cred că Radu și-a făcut treaba foarte bine. A avut meciuri mai bune până acum, azi nu a fost grozav, dar e unul dintre cei mai buni români ai noștri și avem încredere în el.

Următoarea partidă pentru olteni este săptămâna viitoare, cu BC Mureș.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!