Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rami Hadar: “Campionatul este un maraton, dar mergem în direcţia bună”

Eduard Popa

Eduard Popa
20.10.2017

rami hadar scm u craiova

SCM Universitatea Craiova va întâlni în etapa a treia, pe teren propriu, pe cei de la Timba Timişoara. Antrenorul Rami Hadar se arată încântat de noua achiziţie, Nemanja Aleksandrov, şi speră să obţină victoria în faţa Timbei.

„Am jucat două partide în Liga Națională, echipa este în progres. Campionatul este un maraton și cred că mergem în direcția bună. Sunt mulțumit de rotația de jucători. Nu sunt doar jucători buni, ci oameni buni. Ca orice echipă nouă, mai ales ca a noastră, care are în componență baschetbaliști din toată lumea, ai nevoie de timp, dar sunt bucuros cu ce am în lot, iar după acest schimb, Watson – Aleksandrov, pot spune că sunt chiar fericit. Respectăm Timba, are o echipă atletică, cu talie, dar avem avantajul terenului propriu şi vrem să câștigăm.“

, a declarat Hadar la conferinţa de presă.

CITEŞTE ŞI: Pivot din Bundesliga pentru SCM U Craiova

Duelul dintre SCM U Craiova şi Timba Timişoara va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!