Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rami Hadar: „Nu primesc un efort defensiv satisfăcător și asta ne face viața atât de grea”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.11.2017

SCMU Craiova a fost învinsă de CSM CSU Oradea cu 99-74, după un meci în care a marcat doar 43 de puncte în primele trei sferturi. Antrenorul oltenilor, Rami Hadar, a fost dezamăgit de prestația elevilor săi, mai ales în apărare.

„Cred că nu am arătat cine suntem în acest meci. A fost o mare dezamăgire pentru mine. Am pierdut câteva partide, dar eram acolo cu spiritul, cu efortul, iar astăzi nu am fost acolo. Asta se poate întâmpla uneori, nu îmi place, dar s-a sfârșit acum. Problema este că în acest moment nu primesc un efort defensiv satisfăcător și asta ne face viața atât de grea. Când ne-am apărat mai bine, am rămas în meci, chiar dacă am câștigat sau am pierdut. Efortul defensiv nu a fost suficient de bun astăzi”.

Craiovenii veneau după două meciuri cu prelungiri. Rami Hadar s-a putut baza doar 4 minute pe tânărul Radu Vîrnă care s-a accidentat la gleznă într-un meci din liga secundă.

„Suntem o echipă destul de scurtă, dar nu cred că prelungirile din ultimele două meciuri sunt problema. Ceva nu a fost corect mental. Cred că trebuie să ne gândim puțin în pauză, poate o schimbare sau două și să revenim mai puternici pentru partea următoare”.

SCMU a pierdut toate cele trei partide jucate în deplasare în prima parte a campionatului. Antrenorul Craiovei a vorbit și despre campionatul românesc, în general.

„Cred că liga românească este foarte interesantă, în primul rând cu un nivel bun de IQ baschetbalistic, nivel ridicat la șuturile de afară, competiție bună, deși multe meciuri s-au încheiat cu diferențe mari. Putem găsi multe meciuri grele. Per total, cred că este un nivel foarte bun”.

Urmează o pauză de trei săptămâni în Liga Națională. Oltenii reiau campionatul cu un meci acasă cu „lanterna roșie”, Dinamo, pe 2 decembrie. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Schimbari
    Eu nu cred ca la Craiova sunt necesare schimbari. Are un lot foarte bun, cu 3 jucători de exceptie: Martinic, Siriscevic și Aleksandrov. Are inca 3 străini buni. Eu cred ca problema e la antrenor. Si aseara ă fost lipsit de reacție in repriza secunda. Indiferent de scor trebuia sa încerce să schimbe ceva în jocul echipei. Se plânge că are banca scurta. Are 6 străini buni și foarte buni, are in naturalizat bun, il are pe Varna (foarte bun), pe Orbeanu și Berceanu. Deci o banca de 10 oameni - nu mi se pare mica. E normal ca daca mai aduc 2 jucători de calibrul lui Martinic sau Siriscevic vor fi mai puternici dar atunci unde e antrenorul bun? La ce lot are Craiova in acest an e jenant sa te plângi și să mai vrei modificari.

    cu 6 ani în urmă (12.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!