Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rami Hadar a lipsit de la meciul Craiovei cu CSU Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
08.12.2017

rami hadar antrenor scm u craiova absenta

SCM U Craiova a pierdut duelul cu CSU Sibiu din etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 108-90.

Oltenii nu au beneficiat de suportul antrenorului Rami Hadar. Gabriel Toma, managerul lui SCM U Craiova, a spus după meci că Hadar, de cetățenie israeliană, nu a primit viza de ședere.

„În ceea ce privește absența antrenorului este o situație cunoscută la nivel central. Până la ora actuală niciun antrenor care provine din afara spațiului Uniunii Europene nu a primit viza de ședere. Am urmat procedura și am predat toate documentele în urmă cu o lună și jumătate, în termenul legal. După cum se știe din acest sezon există un contract cadru de activitate sportivă. Există o necorelare între factorii de decizie la nivel central. Din această cauză suferim, dar vă spun că nu numai noi ne aflăm în această situație.”

Toma a comentat și meciul cu CSU Sibiu.

„A fost un joc în nota obișnuită. Iar nu ne-am apărat. Am primit din nou peste 100 de puncte. Marcăm mult, primim mult, fără apărări. Am permis adversarului să marcheze extrem de mult. Vor veni acele modificări promise, o data cu sosirea antrenorului. Trebuie să ne vindecăm foarte repede pentru a intra în luna ianuarie în linie dreaptă.”

Remi Hadar este de cetățenie israeliană și se află la prima experiență în afara statului evreu, după ce în trecut a antrenat Maccabi Haifa sau Maccabi Tel Aviv.

Din cauza acestei înfrângeri, SCM U Craiova ajunge la 4-4. Etapa viitoare oltenii vor primi vizita celor de la U-BT Cluj-Napoca.

*foto: Sportul Doljean

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    HA, HA, HA
    Comentariile MANAGERULUI TOMA MARIUS starnesc deja hohote de ras. Toata lumea este de vina (inclusiv TRUMP ca a declansat criza cu mutatul ambasadelor) dar cei ce se fac ca lucreaza (dar de fapt manglesc) de la SCM sunt in aceeasi nota de indolenta si insuficienta. Ma uitam la asa-zisii antrenori secunzi si parca revedeam desenele animate din copilarie cu LOLEK SI BOLEK.
    Ce naiba cauta acesti doi maimutoi (putin spus ar zice altii) pe banca tehnica????? Pai poate ne raspunde domnul manager ai cui nepoti sau copii sunt. Ca de cat de pregatiti sunt s-a vazut!!!!!
    Ce penibilitati !!!
    Ce parnai !!!!!
    Rasuri !!!!
    Si atunci sa te miri ca jucatorii joaca ce joaca !!! Pai cand ai adus un Novak, un Pasooja ce pretentii sa mai ai. ne facem ca asteptam iarna sa ii dam afara cand ei trebuiau demult urcati in tren si trimisi de unde au venit.
    Apropo de Orbeanu. Pun din nou intrebarea : Daca acum trei ani ne-am chinuit sa scapam de el, de ce l-am adus acum pe un contract mult mai mare ????
    RUSINE.
    VA BATETI JOC IN CONTINUARE DE BANUL PUBLIC.
    PANA CAND ?????

    cu 6 ani în urmă (09.12.2017) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    Din pacate....
    Din pacate acesta este adevarul.
    Cu echipe construite de la 0 in fiecare an si cu nelipsita pricepere a maestrului T. in alcatuirea si in managerierea echipei nu vom fi niciodata unde ne dorim.

    cu 6 ani în urmă (09.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!