Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rami Hadar s-a întors oficial la Craiova

Eduard Popa

Eduard Popa
22.02.2018

rami hadar craiova baschet

Antrenorul israelian Rami Hadar s-a întors la SCM Universitatea Craiova, după ce la începutul lunii decembrie a fost nevoit să părăsească echipa din cauza problemelor cu viza de ședere.

Tehnicianul oltenilor s-a arătat bucuros de faptul că s-a întors pe banca oltenilor și i-a mulțumit lui Ako Todorov pentru perioada în care i-a ținut locul.

„Mă bucur că m-am întors la Craiova, la familia mea, Craiova este a doua mea casă. Am fost în permanentă legătură cu staff-ul meu, am știut ce se întâmplă la echipă. Îi mulțumesc lui Ako Todorov pentru această perioadă în care nu m-am aflat la echipă. Chiar dacă va fi foarte greu, vom lupta pentru calificarea în Top 6, iar dacă nu vom reuși, sunt încrezător că putem obține locul 7 sau 8. Toate mutările din ultima perioadă s-au făcut și cu consultarea mea”, a spus Rami Hadar, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

În pauză competițională cauzată de meciurile echipei naționale, SCM U Craiova a anunțat și ca va juca două amicale, pe 26 și 27 februarie, în compania celor de la Balkan Botevgrad.

Craiovenii au până acum 8 victorii și 8 înfrângeri. Primul meci oficial al craiovenilor va fi în compania lui Dinamo, în etapa a 18-a a sezonului regulat din LNBM.

CITEȘTE ȘI: Aleksandar Todorov și-a găsit un nou angajament în Bulgaria

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!