Stiri Cupa României Masculin

Randal Falker și Kevin Hardy au fost la înălțime pentru BC CSU Sibiu în meciul cu SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.03.2019

BC CSU Sibiu a câștigat manșa tur din sferturile de finală ale Cupei României – ediția 2018/2019. Formația de pe Cibin a trecut pe teren propriu cu scorul 89-74 de SCM U Craiova, un rezultat în urma căruia a luat prima opțiune la calificare și care a fost influențat decisiv de prestațiile lui Randal Falker și Kevin Hardy.

Randal Falker a fost cel mai bun marcator al partidei cu 22 de puncte și a mai adăugat 8 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții dar și 3 mingi pierdute. Pivotul american a marcat 5/9 de la 2 puncte, 3/3 de la 3 puncte și 3/4 de la linia de fault, acumulând un indice al eficienței de 27 de unități și +16 la capitolul „+/-”.

Kevin Hardy a fost cel mai eficient jucător de pe parchet, cu 29 la index. El a terminat partida cu 17 puncte, 8 pase decisive, 6 recuperări, 5 intercepții și 2 mingi pierdute. Hardy a înscris 3/6 de la 2 puncte, 3/3 de la 3 puncte și 2/4 de la linia de libere. Cu el pe teren, BC CSU Sibiu s-a aflat la +17 în fața Craiovei.

De remarcat în prestațiile celor este aruncarea de 3 puncte. Falker și Hardy nu sunt recunoscuți drept jucători letali din spatele semicercului dar în fața Craiovei amândoi au încheiat cu procentaj de 100% și 3 coșuri înscrise.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Kevin trebuie sa continue sa arunce de afara, iar in curand adversarii nu isi vor mai permite sa il apere de la un metru distanta.
    Extraordinar meciul facut de amandoi aseara, iar restul jucatorilor au completat perfect.
    Schema de la ultimul atac, desi foarte dificila, a fost foarte aproape sa iasa.

    cu 5 ani în urmă (14.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!