Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rapid București, victorioasă în fața Oradiei în primul meci din cadrul turneului pentru locurile 11-14

Alin Mihai Dobre

Alin Mihai Dobre
28.03.2015

Rapid continuă prestațiile bune din ultima perioadă reușind să câștige cu scorul de 51-44 confruntarea cu CSM Universitatea Oradea.Chiar dacă a început mai bine partida adjudecându-și primul sfert cu scorul de 11-6, echipa lui Dan Militaru a intrat la cabine cu un avantaj de doar un punct, 21-20. Diferența s-a făcut în cea de-a doua repriză, repriză în care giuleștencele au câștigat ambele sferturi, 16-13, respectiv 14-11. Astfel, Rapidul începe foarte bine turneul și are șanse mari de a evita retrogradarea.

Artizanele victoriei echipei din capitală au fost Natalia Burlakova (23 puncte, 4 recuperări), Mariana Constantin (11 puncte, 5 recuperări) și Roxana Bejan cu 8 puncte marcate și 7 rebounduri. De asemenea, Daniela Toma cu 7 pase decisve și 5 recuperări a reușit o partidă foarte bună.

De la Oradea s-au remarcat Taneisha McTiller cu un double-double (11 puncte, 18 recuperări), Quentori Alford, de asemenea cu un double-double reușit (10 puncte, 11 recupărări) și Fila Smith cu 11 puncte și 7 recuperări.

Pentru Rapid urmează meciul cu CSM Satu Mare, în timp ce Oradea va întânli SCM Craiova. Ambele partide vor avea loc la Arena de Baschet din capitală, primul meci al zilei fiind cel dintre Craiova și Oradea, partidă ce va începe la ora 15:30.  

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!