Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rapid - CSM Sportul Studențesc, un meci cu miză doar pentru oaspeți

Costin Marinescu

Costin Marinescu
12.03.2013

Sala Rapid
miercuri, 12 martie
ora 15:00
  Fișa meciului  

Rapid București și CSM București Sportul Studențesc se întâlnesc miercuri, de la ora 15, într-o partidă din cadrul etapei a 27a a LNBF.

Meciul  are o miză teoretică doar pentru formația oaspete, care încă mai speră să prindă PlayOff-ul. Momentan CSM Sportul Studențesc este la două victorii în spatele ocupantei locului opt, Danzio Timișoara, dar are și dezavantajul întâlnirilor directe. Formația sprijinită financiar de Municipalitatea Capitalei are 9 victorii și 13 înfrângeri în actualul sezon. Etapa trecută a învins pe CSM Oradea, scor 80 – 52.

Rapidul se află pe locul 12 în clasament și așetaptă finalul sezonului, unul în care nu vom mai avea playout. Echipa din Giulești are un bilanț de 5 victorii și 18 înfrângeri și vine după un insucces la Alba Iulia.

În meciul tur, CSM s-a impus cu 77 – 47, fiind a 13-a victorie din 2005 și până în prezent în fața Rapidului.

Partida va avea loc în Sala Giurlești și va fi arbitrată de Dragos Nicolae si Dragos Stan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!