Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rareș Pașca: „Avem mare nevoie de victorie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.11.2014

Baschetbalistul formației CSM-U Oradea, Rareș Pașca, a prefațat confruntarea pe care echipa sa o va disputa azi pe terenul celor de la BC Mureș Târgu Mureș. Duelul va debuta la ora 20:00, iar DigiSport va transmite meciul în direct. 

„Întâlnim un adversar care la rândul lui a avut un început mai greu de sezon. Au obținut o primă victorie foarte importantă, pe terenul Asesoftului. Cred că va fi un meci echilibrat și cred că ritmul va decide soarta învingătoarei. Dacă vom putea să ne impunem stilul și ritmul de joc atunci avem șanse mari de a câștiga. Avem mare nevoie de victorie, pentru moral, pentru îmbunătățirea poziției în clasament, pentru tot ce înseamnă misiunea noastră în acest sezon”, a sublininat Pașca, conform csmoradea.ro. 

Sportivul a bifat 5 prezențe în echipamentul roș-albastru în acest sezon, acumulând medii de 2.8 puncte, 1.4 recuperări, 1.0 pase decisive, 0.4 intercepții și 3.8 la eficiență. 

Înaintea acestui meci, CSM-U Oradea ocupă un dezamăgitor loc 11 în LNBM, având un bilanț de 4 înfrângeri și 2 victorii. De cealaltă parte, mureșenii sunt pe 7 cu 3 meciuri câștigate și 3 pierdute. 

*Foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!