Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rareș Pașca: "Craiova are jucători foarte buni, dar și antrenorul are un rol important"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.10.2013

Extrema lui CSM Oradea, Rareș Pașca, a prefațat duelul cu SCM U Craiova, din etapa a 4-a a Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

"Eu cred că pentru noi va fi primul test în deplasare. Sibiul este o echipă bună, dar consider că echipa craioveană este mai bună în acest moment. Craiova este o echipă foarte bună. Nu știu câte echipe vor putea să câștige acolo. Au o echipă foarte valoroasă. Ei au păstrat majoritatea jucătorilor din sezonul trecut, iar cei care au venit, așa cum știm, sunt jucători foarte buni. Va fi un meci foarte greu. Dar mergem să batem.

Craiova are jucători foarte buni, dar eu cred că și antrenorul, Andjelko Mandic, are un rol important. Din ce am auzit eu, jucătorii îl respectă și îl ascultă. Eu cred că un mare atu este antrenorul la această echipă."

Pașca a jucat la Craiova înainte de a fi legitimat la CSM Oradea în ianuarie 2010. El a precizat următoarele când a fost rugat să compare Craiova de atunci cu cea din prezent:

"Atunci nu aveau ce au acum. În acest moment sunt oameni de baschet la conducerea echipei. Au mult mai multe decât în perioada în care am jucat eu acolo. Au și mai multă experiență. E cu totul altceva în prezent și acest lucru s-a văzut în sezonul trecut."

Referitor la întâlnirea cu Maric, Topcov dar și Mandic, alături de care a jucat la CSM Oradea, Pașca a spus, zâmbind:

"Eu de abia aștept să îi văd. Am format o echipă alături de ei. Am petrecut mult timp împreună, am avut momente frumoase împreună. Abia aștept să-i văd. Dar la fel de mult îmi doresc să câștigăm împotriva lor. Sunt conștient că Nemanja și Sasha vor fi foarte ambiționați. E firesc să fie așa."

În ceea ce privește statutul său în echipă și numărul de minute de joc la CSM, extrema orădenilor a precizat:

"Orice jucător își dorește să joace mult. În prezent aceasta este situația și cred că rezultatele echipei sunt cele mai importante. Eu am mai spus și o repet din nou: mi-aș dori să-mi închei cariera la Oradea."

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    vorbe...
    Vorbind despre tanara istorie baschetbalistica a Craiovei(5 ani),daca taceai filozof ramaneai,Pasca!...

    cu 10 ani în urmă (20.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!