Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rasic și Török revin la U-BT Cluj-Napoca

David Istrate

David Istrate
02.02.2018

rasic torok u bt cluj

Sâmbătă, 3 februarie, de la ora 17:00 are loc partida dintre campioana en-titre U-BT Cluj-Napoca și ultima clasată CS Politehnica Iași. Meciul se va disputa la Arena de Baschet din București din pricina problemelor tehnice pe care le are clubul din Iași cu sala.

La conferința de presă premergătoare meciului cu CS Politehnica Iași, tehnicianul clujenilor a prefațat duelul și a anunțat faptul că are la dispoziție întreg lotul, inclusiv pe Rasic și pe Török.

„Tot timpul, echipele care își schimbă antrenorii sunt mai motivate, vor să demonstreze mai mult și să lase o impresie bună noilor antrenori. Noi ne dorim să câștigăm, mergem la București pentru a obține victoria. Este un meci important pentru noi, deoarece marchează revenirea lui Rašič și a lui Török. Suntem în efectiv complet de acum, trebuie încet-încet să îi reintegrăm în echipă. Sper să nu fie probleme și să ne întoarcem victorioși de la București”, conform site-ului oficial al clubului clujean.

Astfel, Aleksandar Rasic va debuta sâmbătă în noul sezon după ce el a stat pe tușă 9 luni din cauza unei rupturi a tendonului lui Ahile. Sârbul, care a fost o parte importantă a echipei ce a câștigat campionatul și cupa anul trecut, s-a accidentat în meciul 4 al semifinalei cu Oradea. El s-a operat în Serbia, unde a urmat și o perioadă de recuperare, iar la începutul lunii ianuarie s-a întors la Cluj-Napoca.

Căpitanul clujenilor, Rolland Törok s-a accidentat în luna decembrie și a trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale din cauza unei hernii inghinale. Atunci încă era incert dacă internaționalul român va reuși să fie recuperat înainte de turneul Final 8 și de meciurile naționalei. Astfel, această veste nu poate decât să îi bucure pe oficialii lui U-BT Cluj având în vedere ca urmează și un duel decisiv cu Keravnos Nicosia în FIBA Europe Cup.

În confruntarea de sâmbătă, clujenii se vor întâlni cu doi foști componenți ai echipei, Branko Jorovic, în calitate de antrenor principal și Marcel Țenter drept coordonator sportiv. Partida va fi transmisă în direct pe canalul de Youtube al Federației Române de Baschet.

*foto: Andor Marton/Manases Sandor

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!