Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ratările de la libere și 3 puncte au costat Asesoftului victoria

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
06.10.2013

CSU Asesoft Ploiești a cedat în fața lui Gaz Metan la Mediaș, 78-74. Prahovenii au avut o primă repriză foarte bună la capitolul aruncărilor din interiorul semicercului, cu un procentaj de 100% (8/8) după 10 minute, 80% (15/19) la pauză și 70% (24/34) la final. De cealaltă parte, ardelenii au 41.7% la aruncările de 2 puncte, reușind doar 15 din 36.

În schimb, diferența s-a făcut la aruncările libere și la cele din afara semicercului, unde trupa antrenată de Vladimir Arnautovic a avut procentaje mult mai slabe. Asesoft a transformat doar 8 din cele 14 aruncări libere de care a beneficiat, pentru 57.1%, în timp ce Gaz Metan a fructificat 81.8% din vizitele la lina de libere, 18 din 22.

Dacă Mediașul a prins o zi bună și a marcat mai multe coșuri de 3 puncte în momentele importante, având 10 din 22 de aruncări (45.5%), campionii en-titre au reușit doar 6 coșuri din 28 de încercări (21.4%).

De remarcat este faptul că elevii lui Marcel Țenter au reușit o repriză secundă foarte bună pe faza defensivă, primind doar 30 de puncte.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!