Stiri Juniori U20 Masculin

Raul Covaciu: “Dorim să rămânem neînvinși”

Marius Petri

Marius Petri
23.04.2014

Turneul final al categoriei U20 debutează joi în Sala “Constantin Jude”, având echipa gazdă, BC Timișoara, ca favorită. Tinerii baschetbaliști bănățeni pleacă din această postura datorită parcursului excelent din faza semifinală, unde au izbutit șase victorii din tot atâtea meciuri și a componenței lotului, unii dintre echipieri făcând parte și din formația care câștiga anul trecut titlul la categoria U23.

Unul dintre jucătorii de bază ai echipei lui Cristian Bota este Raul Covaciu. Pivotul de 19 ani a fost inclus în acest sezon în lotul echipei mari, debutând în Liga Națională în meciul cu Timba. În legătură cu experiența acumulată la prima echipă, timișoreanul a declarat pentru site-ul oficial al clubului:

”Antrenamentele pe care le-am făcut împreună cu echipa de seniori m-au ajutat mult. Mă bucur că am avut această ocazie. Am reușit să progresez și să capăt experiență datorită coechipierilor și staff-ului tehnic, care m-au sprijinit tot timpul”.

Referitor la turneul ce se va desfășura între 24-27 aprilie, Covaciu s-a declarat încrezător în șansele Timișoarei, mizând în principal pe omogenitatea și determinarea grupului:

”Atuurile echipei au ieșit în evidenţă în meciurile jucate în cadrul turneelor semifinale. Am dovedit că suntem o formație unită, bine închegată, cu jucători determinați să lupte, drept dovadă suntem singura echipă calificată la turneul final fără înfrângere, performanţă pe care dorim să o menținem.”, a precizat baschetbalistul de 2.01 m pentru sursa citată.

BC Timișoara va deschide turneul contra celor de LPS Focșani joi începând cu ora 18:00, urmând să întâlnească sâmbătă echipa BC Mureș Târgu Mureș, într-o partidă progamată pentru ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!