Stiri

Real Madrid pune mâna pe SuperCupa Spaniei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.09.2018

Real Madrid și-a trecut în palmares o nouă SuperCupa a Spaniei. Campioana Spaniei și a Europei a trecut în finala competiției de Kirolbet Baskonia cu scorul de 80-73, în  fața echipei pe care o învingea și în finala Ligii ACB din sezonul trecut.

Echipa din capitala Țării Basce a avut o prima repriză mai bună și în actul secund înregistra un avantaj format din două cifre. Real Madrid a strâns scorul până la pauza și Baskonia conducea doar la 2 puncte, 44-42. Elevii lui Pablo Laso au câștigat la limită actul trei al meciului, după care în seecvența decisivă și-au limitat adversarii la doar 11 puncte marcate și astfel au pus mână pe un trofeu în SuperCupa Spaniei.

Sergio Llull a fost cel mai bun jucător al meciului cu 15 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări. Klemen Prepelic a totalizat 13 puncte la debutul oficial pentru Real Madrid. Tot cu 13 puncte a încheiat Facundo Campazzo iar Gustavo Ayon și trecut în cont 12 puncte și 5 recuperări.

Shavon Shields a fost principalul artizan de la Baskonia cu 14 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Tornike Shengelia și-a trecut în cont 12 puncte, în timp ce Diop și Poirier au înscris fiecare câte 11 puncte.

După acest succes Real Madrid și-a adăugat în palmares a 5-a SuperCupă a Spaniei.

foto: acb.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!