Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Record de partide transmise în LNBF

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.01.2018

ACTUALIZARE: Deși inițial a fost anunțat ca transmis de o televiziune locală, inclusiv pe site-ul gazdelor, partida de la Arad dintre FCC ICIM și SCM Timișoara nu va mai fi transmisă.

Știrea inițială

Iubitorii baschetului feminin din România vor avea de unde alege în acest weekend. Trei din cele patru partide ale etapei a 13-a sunt transmise sâmbătă 6 ianuarie. Derby-ul rundei va fi la DigiSport, iar celelalte două partide vor putea fi urmărite la FRB TV și la o televiziune locală din Arad.

Toate cele patru meciuri din etapa a 13-a a Ligii Naționale sunt programate sâmbătă după-amiază. Trei încep la ora 18 și una cu jumătate de oră mai târziu.

Derby-ul rundei se va disputa la Alexandria unde se întâlnesc ocupanta locului 3, gazda CSBT, cu liderul neînvins, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Partida de la ora 18 va fi transmisă în direct de DigiSport 4.

Meciul dintre CSU Alba Iulia și Olimpia Brașov se dispută tot sâmbătă de la ora 18. Acesta va putea fi urmărit pe FRB TV. Cele două formații sunt pe locurile 4 și 8, cu mențiunea că brașovencele au cu două meciuri mai puțin.

A treia partidă din competiția feminină transmisă în acest weekend este cea de la Arad dintre FCC ICIM și CS SCM Timișoara. Joacă locurile 6 și 5. Meciul începe la ora 18:30 și va fi transmis de TV Arad. Va putea fi urmărit și pe internet, pe pagina de facebook a televiziunii locale și a clubului arădean

Singurul duel din etapa a 13-a netransmis este cel de la Târgu Mureș, unde Sirius (ultima clasată) va primi vizita echipei de pe locul secund, CSM Satu Mare.

De remarcat faptul că în acest sezon s-au transmis deja mult mai multe partide din LNBF față de sezoanele anterioare. Va fi a 8-a partidă televizată de Digi din acest campionat, după ce în stagiunea precedentă au transmis doar finala cupei de la fete (câteva meciuri au putut fi urmărite la televiziuni locale sau pe internet). De asemenea, va fi al 3-lea meci difuzat de FBR TV, iar televiziunea arădeană transmite al doilea meci la rând de la sala Victoria. 

https://www.youtube.com/channel/UCZDhK7aWMpa7SC5VufduE2Q/featured
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!