Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Record de pase decisive pentru Alexandru Neguţ

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.04.2014

Negut

BCM U Piteşti a trecut de CS Concordia Chiajna cu scorul de 82-72, într-un joc din ultima etapă a sezonului regulat al LNBM. Unul dintre jucătorii români ce a evoluat în această partidă pentru BCM U a fost Alexandru Neguţ. Acesta a stabilit un record de pase decisive.

Folosit 11:51 minute, Neguţ a avut 1/5 la aruncările din afatra semicercului de 6.75, pentru un total de 3 puncte. El a adăugat 3 recuperări, 4 pase decisive şi 2 intercepţii, pentru un indice al eficienţei de 8. Piteşteanul nu a pierdut posesia mingii.

Neguţ a terminat meciul cu acelaşi număr de intercepţii (2) ca şi Lamonte Ulmer.

El are medii de 1.8 puncte, 1.3 recuperări şi 0.6 pase decisive, pentru 3 la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!