Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Record de pase decisive pentru Daniel Pătru

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.04.2014

Patru

În meciul de deschidere al etapei cu numărul 26 a Ligii Naţionale de Baschet masculin, BC Timba a cedat categoric pe terenul lui BC Mureş, scor 123-81. În cadrul acestui meci, Daniel Pătru a stabilit un record de pase decisive.

În 31:19 minute petrecute pe teren, extrema Timbei a avut 2/8 la aruncările de două puncte, 0/1 la cele de la distanţă, respectiv 1/3 la linia de pedeapasă, pentru un total de 5 puncte. El a adăugat 4 recuperări, 7 pase decisive şi o intercepţie, pentru un indice al eficienţei de 7.

Din tabără bănăţenilor, Pătru a fost jucătorul cu cele mai multe pase decisive.

În 23 de jocuri, Pătru are medii de 5.2 puncte, 3.2 recuperări, 1.8 pase decisive, 0.5 intercepţii şi 1.6 posesii pierdute, pentru 3.6 la eficienţă. El are procentaje de 35.2% la două puncte, 13.6% la trei puncte şi 53.3% la linia de pedeapsă.

foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!