Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Record de puncte pentru Edi Sinadinovic

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.03.2014

Sinadinovic

Într-un meci din cadrul etapei a 24-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, BCM U Piteşti a trecut pe teren propriu de SCM U Craiova cu scorul de 82-61, astfel argeşenii asigurându-şi calificarea în play-off. Cel mai bun marcator al întâlnirii a fost Edi Sinadinovic, cel care a stabilit un record personal de puncte.

Folosit 30:27 minute, Edi a izbutit 22 de puncte (1/5 - 2 pcte, 5/9 - 3 pcte, 5/8 - libere), 4 recuperări, 2 pase decisive şi 3 intercepţii. Sârbul a pierdut de 2 posesia mingii, terminând jocul cu 18 puncte la eficienţă. 

De notat că Sinadinovic a fost liderul echipei la puncte şi eficienţă. El a bifat acelaşi număr de intercepţii ca şi Lamonte Ulmer (3).

În 10 jocuri disputate în campionat de la venirea în România, Edi a acumulat medii de 13.4 puncte, 3.4 recuperări, 3.6 pase decisive, 0.7 intercepţii şi 3.1 posesii pierdute, pentru 10.7 la eficienţă. El are procentaje de 44.2% la două puncte, 37% la trei puncte şi 71.8% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!