Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Record personal de eficiență pentru Slavisa Bogavac

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
07.12.2013

Slavisa Bogavac a reșit o prestație solidă în victoria obținută de Gaz Metan în deplasare la Concordia Chiajna.

Sârbul, aflat la primul sezon în baschetul românesc, a reușit un record personal de eficiență, având un indice de 28 de unități în meciul împotriva ilfovenilor.

În 30:10 minute de joc, Bogavac a înscris 20 de puncte, având 5/5 la aruncările din interiorul semicercului, 2/4 la cele de la distanță și 4/4 la libere. Extrema a adăugat 6 recuperări, 2 pase decisive, 3 mingi câștigate și una pierdută.

Astfel, Slavisa s-a bucurat din nou de încrederea lui Marcel Țenter (în condiții speciale, din efectiful medieșenilor lipsind toți cei trei americani), după ce în ultimele meciuri tehnicianul nu a mai mizat atât de mult pe el. Baschetbalistul a fost, la începutul sezonului, varianta principală pentru postul de extremă, însă, după etapa a 3-a nu a petrecut niciodată mai mult de jumătate de meci pe parchet. 

foto: Denisa Ciobîncan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!