Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Recorduri stagionale de eficiență pentru jucătoarele din Alba Iulia la Brașov

Noémi Csiki

Noémi Csiki
31.10.2013

În partida dintre Olimpia CSU Brașov și CSU Alba Iulia, două jucătoare ale echipei oaspete și-au stabilit recorduri personale de eficiență în stagiunea actuală.

Khadijah Whittington a marcat 5 puncte, a avut 11 recuperări (3 ofensive), o pasă decisivă, 2 capace și 4 intercepții. Ea a marcat de 2 ori din 6 încercări de două puncte, a avut o auncare de trei puncte nereușită, și a marcat o liberă din 2 încercate. Ea jucat 27 de minute la Brașov, în care nu a pierdut nicio posesie și a terminat meciul cu o eficiență de 17, cu care și-a depășit recordul precedent de 16, stabilit în etapa a doua, împotriva CSM Tîrgoviște. Tot atunci, și-a stabilit recordul de 11 recuperări într-un meci, pe care l-a egalat la Brașov.

Ildikó Nagy a reușit la Brașov cea mai bună performanță a ei din acest sezon: 14 puncte, 6 recuperări (2 ofensive), o pasă decisivă, un capac. Din 8 aruncări din acțiune, ea a fructificat 5, iar de la linia de libere, a marcat 4 din 5. În cele 26 de minute jucate ea a pierdut două posesii. Indicele ei de eficiență a fost de 16, dublul precedentului record al său, stabilit în etapa a patra, la Rapid. La meciul de la Brașov, ea și-a îmbunătățit și recordul de puncte marcate (14).

Întâlnirea dintr Olimpia și CSU s-a încheiat cu scorul 34-73 în favoarea echipei din Alba Iulia, care se pregătește de un meci mai dificil în etapa următoare, împotriva Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!