Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Reinar Hallik a debutat pentru CSM Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.02.2014

Estonianul Reinar Hallik și-a consemnat debutul în maieul formației CSM Oradea, chiar în confruntarea cu fosta sa echipă, SCM Craiova. Orădenii s-au impus cu un punct diferență împotriva trupei lui Milan Nisic, scor 76-75. 

Având în vedere faptul că Hallik nu a ajuns de foarte mult timp în curtea orădenilor, neavând multe antrenamente în picioare cu noii săi colegi, era de așteptat ca acesta să nu joace foarte mult în meciui de aseară. Așadar, componentul naționalei Estoniei a bifat aproape 7 minute în jocul cu SCM Craiova, terminând cu doar o recuperare și o aruncare încercată din interiorul semicercului, care însă nu și-a găsit ținta.

Primul contact cu baschetul românesc pentru Reinar Hallik a fost în echipa celor de la ”U” BT Mobitelco, urmând ca apoi să ajungă la gruparea din Bănie, iar acum să evolueze pentru CSM Oradea. Estonianul a fost adus pe malul Crișului pentru a suplini absența lui Radovan Markovic, accidentat la genunchi, și care va lipsi de pe parchet aproximativ o lună și jumătate.  

*Foto: baschetcraiova.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!