Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Reinar Hallik este în spital

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
06.03.2014

Conform site-ului oficial al grupării bihorene, pivotul Reinar Hallik se află în spital şi încă nu se poate alătura echipei pentru a efectua antrenamentele.

“Reinar Hallik se simte mai bine, dar rămâne sub supraveghere medicala in spital. Prezenta sa la antrenamentele echipei nu este posibila. Ii dorim insanatosire grabnica.”

Foto: csmoradea.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Multa sanatate,Reinar!
    Pe vremea cand concitadinii mei il criticau vartos,am spus ca nu contest ca joaca slabut,ci doar ca vad un alt jucator decat cel pe care-l stiam,si ca intuiesc dupa cum arata si se misca efectiv ca e departe de a fi in plenitudinea fortelor si ca se simte ca dupa infectia aia nenorocoita si indelungata nu si-a revenit.Sper din tot sufletul sa se restabileasca rapid si total,este un om extraordinar.

    cu 10 ani în urmă (06.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    multa sanatate
    Sa-i dea D-ZEU multa sanatate.Eu unul nu l-am criticat niciodata pe Hallik.I-mi aduc aminte ca anul trecut a iesit cu nasul spart dupa meciul cu Mediasul desi el nu este un tip conflictual.Iar evolutiile lui mai slabe au fost doar din motive de sanatate

    cu 10 ani în urmă (06.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!