Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Reljic, cel mai bun marcator de la Timba în meciul cu BC Mureș

Dan Oancia

Dan Oancia
14.12.2014

BC Timba Timișoara a pierdut la limită duelul cu vecina de clasament BC Mureș Târgu Mureș. Începutul bun de joc a continuat până la capătul primelor două sferturi, atunci când „urșii” conduceau 43-36. Lucrurile au stat diferit însă odată cu începerea părții secunde. BC Mureș s-a redresat, câștigând ultimele două sferturi cu 13-20, respectiv 16-19, astfel că în final tabela din sala „Constantin Jude” a arătat 75-72 pentru echipa de pe Mureș.

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost Pavle Reljic, cu 15 puncte, alături de cele patru recuperări și două pase decisive. Acesta a avut un procentaj de 50% (4/8), la aruncările din interiorul semicercului, iar la cele de la trei puncte de 100% (1/1).

Blunt, noul transfer, a confirmat încă de la prima aparițe, marcând 14 puncte. Mijatovic a contribuit la zestrea de puncte a Timbei cu 13 puncte, iar Glazyrin și Hall au avut câte 10.

BC Timba Timișoara va juca în etapa viitoare la Gaz Metan Mediaș, vineri, în 19 decembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!