Stiri Cupa României Feminin

Returul - o formalitate pentru arădence

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
24.09.2014

Astăzi de la ora 17 în Sala Sporturilor Victoria din Arad se va desfăşura returul din prima fază a Cupei României între Univ. Goldiș ICIM Arad şi CSU Oradea. În partida tur pentru bihorence a strălucit Morgan Jenings (care a reuşit doar un double-double cu 20 de puncte şi 10 recuperări), dar cum cu o singură floare nu se face primăvara este greu de crezut că oaspetele vor putea recupera handicapul de 40 de puncte şi partidă se anunţă mai mult un "antrenament cu public" pentru deţinătoarele Cupei României.

Cu ecuaţia calificării rezolvată încă din prima manşă (83-43 la Oradea), Jose Araujo va folosi partida retur contra echipei de pe Crișul Repede pentru pregătirea confruntării din campionat cu marea rivală din Târgovişte. Aşa cum au declarat şi după înfrângerea din Supercupă, jucătoarele arădene vor să-şi ia revanşa în campionat, cea mai apropiată ocazie fiind sâmbătă, chiar în fieful dâmboviţencelor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!