Stiri Vulturi

Revenire cu succes pentru Titus Nicoară

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
24.02.2018

titus nicoara romania baschet

Titus Nicoară a revenit cu noroc în lotul echipei naționale a României, după ce în prima fereastră a preliminariilor pentru Fiba World Cup jucătorul lui BCM U Pitești nu a fost convocat. Acesta a fost unul dintre cei mai importanți “Vulturi” în victoria împotriva Croației.

Profitând de absențele lui Vlad Moldoveanu și Rolland Torok, Titus a fost prezent pe parchet timp de 16:46 minute și a fost autorul a 8 puncte, 3 recuperări și un assist, toate pentru un indice de eficientă de 11. Pe lângă cifrele încurajatoare, a demonstrat că își merită locul prin acțiunile din momentele-cheie ale meciului, menționând în special recuperarea ofensivă după ratarea celei de-a doua libere a lui Emanuel Cățe, la scorul 52-54 ce a dus la obținerea unui fault și oprirea contraatacului foarte periculos al croaților. Titus a avut contra croaţilor 3/4 din acţiune, 1/1 de la 3 puncte şi 1/2 la libere. 

În campionatul intern, în tricoul argesenilor, Titus Nicoară are medii de 10,5 puncte, 8,2 recuperări și 1,2 pase decisive pe meci ,totalizând un indice de eficientă de 14.

Un alt jucător care a reintrat pe parchet pentru România la meciul cu Croaţia a fost pivotul Alex Olah. Acesta a jucat în primul 5 al naţionalei, dar a stat pe parchet doar 8 minute datorită prestaţiei excelente a lui Emi Căţe. Pivotul lui Leiden a strâns 2 puncte, o recuperare, o pasă decisivă şi un steal. 

Pentru “vulturi” urmează o misiune extrem de dificilă împotriva Italiei, liderul grupei D, ce are în acest moment 3 victorii din 3 meciuri jucate.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii