Stiri

Rezultate finale la 3x3 Satu Mare Open 2018!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.09.2018

3x3 satu mare

Cea mai mare competiție de baschet 3x3 din Satu Mare a ajuns la final. Nu mai puțin de 56 de echipe cu vârsta cuprindă între 10 și +35 au luptat pentru podium la 3x3 Satu Mare, premiile fiind pe măsură.

 Echipele care s-au clasat pe podium la Open masculin au încasat 1.500 de euro, iar la categoria Open feminin s-au oferit premii de 1.000 euro. 3x3 Satu Mare, turneu internațional FIBA Endorsed, a avut loc între 22-23 septembrie, în parcarea Centrului Comercial Aushopping Satu Mare.

3x3 Satu Mare, eveniment organizat în premieră în acest oraș de către Centrul Comercial Aushopping Satu Mare și hypermarketul Auchan, s-a bucurat de un real succes. Aflată la prima ediție, competiția s-a desfășurat pe parcursul a două zile și a adunat la start 56 de echipe înscrise la cinci categorii: U10, U13, U18, Open Feminin, Open Masculin.  

Cea mai mare competiție de streetball din Satu Mare

Timp de două zile, Satu Mare a respirat baschet 3x3, creând platforma ideală pentru dezvoltarea acestei noi discipline olimpice în regiune. La competiție s-au înscris echipe din Ucraina, Bosnia și Herțegovina, Slovacia, Serbia și România, o participare numeroasă fiind la categoriile de copii U10 și U13.

„Este un eveniment foarte bine organizat, de nivel international. Sunt echipe din mai multe țări, ceea ce reprezintă un plus pentru acest eveniment. Vom participa și la ediția de anul viitor”, a declarat Emanuel Vlăștian din Baia Mare, care în ultimii 10 ani a participat la mai toate turneele de acest gen din țară.

„Mă bucur foarte mult că am participat la acest turneu, este foarte frumos aici. Am mai jucat în România anul trecut și am câștigat un turneu din Timișoara. M-aș bucura să revenim și anul viitor aici”, a declarat Jan Stehlík, unul dintre sportivii de la Meferes Prievidza din Slovacia.

„Sunt echipe de calitate la acest turneu. Se joacă un baschet puternic și fizic, este un eveniment foarte bine organizat”, a declarat Mihnea Brie, membru al echipei Băieții cu sportu din Cluj-Napoca.  

15 echipe, pe podium la 3x3 Satu Mare

3x3 Satu Mare s-a desfășurat în parcarea Centrului Comercial Aushopping Satu Mare, pe două suprafețe sintetice modulare, certificate FIBA. Din cauza ploii, o parte dintre meciurile disputate în prima zi a turneului s-au mutat în Sala Sporturilor LPS „Ecaterina Both”, competiția desfășurându-se fără probleme.

După două zile pline de baschet 3x3, turneul din Satu Mare și-a premiat câștigătorii, 15 echipe clasându-se pe podium, la cele cinci categorii dedicate.

Clasamentul 3x3 Satu Mare:

U 10: LOC 3 - Magicball Baby 3 (Satu Mare)

          LOC 2 - Magicball Baby (Satu Mare)

          LOC 1 - Ceb Boys (Oradea)

 

U13: LOC 3 - Mingile Furioase (Satu Mare)

         LOC 2 - SM Warriors (Satu Mare)

         LOC 1 - CSS TDM (Sighetu Marmatiei)

 

U18: LOC 3 - Tutti Frutti (Cluj)

         LOC 2 - Jamaica (Sighetu Marmatiei)

         LOC 1 - Baietii cu Sportu (Cluj)

 

OPEN F: LOC 3 - Sibiu Squad

                LOC 2 -  CSM Satu Mare

                LOC 1 - Ukraine U 18

 

OPEN M: LOC 3 - Kyiv

                LOC 2 - Meferes Prievidza

                LOC 1 - Sport Caffe 

Echipele clasate pe podium la categoriile Open Masculin și Open Feminin au câștigat premii de 1.500, respectiv 1.000 euro.

În urma succesului de care s-a bucurat cea mai mare competiție de baschet 3x3 din Satu Mare, organizatorii Centrului Comercial Aushopping Satu Mare și hypermarketul Auchandéjà se gândesc pentru anul viitor la cea de-a doua ediție.

,,Ne bucurăm că am reușit să animăm comunitățile naționale și internaționale de bachet și jucători de 3x3. Ne-am dorit ca Satu Mare să devină timp de 2 zile un pol de întâlnire pentru pasionații acestui sport. În urma succesului înregistrat, ne gândit pentru anul 2019 la cea de-a doua ediție a competiției”, a declarat din partea Centrului Comercial Aushopping Satu Mare, Iuliana Micu, Operațional Marketing Manager, Ceetrus România.

*foto: sportulsatmarean.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate