Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ria'n Holland, aproape de revenirea la Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.03.2019

SCM U Craiova este aproape de un nou transfer chiar înaintea playoff-ului. Oltenii își doresc să-l „repatrieze” pe Ria'n Holland, jucător care a început sezonul în Bănie dar care a părăsit formația lui Aco Todorov după o accidentare destul de serioasă iar locul lui a fost luat de Mo Curry.

Posibilitatea revenirii lui Ri'an Holland la Craiova a fost confrimată chiar de Aco Todorov în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu BC CSU Sibiu:

„Suntem foarte aproape de un nou transfer. Încercăm să îl aducem înapoi pe Ria’n Holland, sportivul care s-a accidentat în prima parte a sezonului, iar acum este perfect sănătos.”

La începutul sezonului, Holland se afla la primul anagajament în România, dar și la primul său angajament profesionist. El a bifat patru sezoane în NCAA la Wichita State, Indian Hills și Mercer.

În sezonul 2017/2018, Ria'n Holland a avut medii statistice de 17.5 puncte, 2.9 recuperări, 2.4 pase decisive și 1.5 intercepții în 30 de minute jucate în medie pe meci.

Ria'n Holland va deveni al 8-lea jucător din lotul lui SCM U Craiova după Igor Mijajlovic, Mo Curry, Porter Troupe, Goran Gajovic, Aleksandar Radukic, Vladislav Koreniuk și Jason Boone.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!