Stiri

Robbie Hummel va evolua pentru Minesotta Timberwolves

Dan Oancia

Dan Oancia
23.07.2014

Minesotta Timberwolves s-a înțeles cu jucătorul american în vârstă de 25 de ani, Robbie Hummel, care va evolua în sezonul viitor pentru „lupi”. Reprezentanții jucătorului, Priority Sports, au anuțat perfectarea înțelegerii luni seara.

În sezonul trecut, care a reprezentat primul petrecut în NBA, Hummel a avut o medie de 3.4 puncte în cele doar 12 minute pe meci înregistrate. Aducerea americanului de 2.03 îi oferă președintelui antrenor al Minesottei, Flip Sauders, posibilitatea de a dispune de un jucător polivalent și un bun aruncător de la distanță.

Înțelegerea dintre cele două tabere reprezintă și o revenire a lui Hummel, care a trecut prin momente extrem de dificile pe când evolua la colegiu Purdue, trecând printr-o accidentare severă la genunchi care l-a ținut departe de baschet.

În acest moment, 14 jucători se află sub contract cu cei de la Minesotta Timberwolves pentru sezonul ce va urma.

*Foto: www.crimsoncast.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate