Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Medgyesy, printre protagoniști în victoria Timbei cu Politehnica Iași

Dan Oancia

Dan Oancia
07.03.2018

Victorie importantă pentru BC Timba, care astăzi a trecut de Politehnica Iași pe teren propriu, însă nu fără emoții. Chiar dacă timișorenii au condus cu 16 puncte la jumătatea meciului, trupa din Moldova a dat semne de revenire în partea a doua.

83-77 a fost în final pentru „urși”, iar Medgyesy, jucătorul U23 al Timbei, a fost unul dintre protagoniști. Acesta a contribuit cu 14 puncte la zestrea echipei sale, fiind devansat în clasamentul celor mai buni marcatori timișoreni doar de Kandic, care a terminat meciul cu 28 de puncte.

Tânărul fundaș a reușit cea mai bună performanță a sa în Liga Națională în ceea ce privește punctele marcate. Precedentul său record era de 12 puncte, reușite tot în acest sezon. cele mai multe puncte în meciul cu Poli Iași le-a reușit de la semidistanță, 8, având un procentaj de 44%, cu patru aruncări reușite din nouă, în timp ce de „afară” a trecut prin inel două aruncări din patru încercări. Medgyesy a mai contribuit cu șase pase decisive și două recuperări, ambele în apărare.

Și Dumic a făcut un meci bun, terminând cu 9 puncte, șapte recuperări și nouă pase decisive, fiind fără greșeală din afara semicercului, cu două aruncări reușite din tot atâtea încercate.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!